INICI
Reserves d'1,5 hores - 27/06/15

Atenent les demanes d'alguns de vosaltres, tenim el plaer d'informar-vos de les millores introduïdes a partir d'avui al sistema de reserves de pàdel Agramunt. Ara, ja podeu fer reserves d'una hora i mitja a la nostra web, però com que no volíem perdre cap de les funcionalitats de que disposàvem fins ara, també podeu decidir, com fins ara, fer reserva d’una hora.

Veureu, com a únic requisit a tenir en compte, que al fer la reserva, no podreu deixar espais de mitja hora buits entre reserves consecutives.

Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, agrairem, com sempre, contacteu amb nosaltres, que restem a la vostra disposició.

Sobretot, i tenint en compte que el sistema és totalment personalitzat, preguem la màxima comprensió en aquests primers dies, en que podem detectar alguna incidència que mirarem de resoldre de la millor manera i en la major brevetat possible. I us demanem ens informeu de qualsevol problema que detecteu, per tal que puguem seguir millorant i perfeccionant el sistema en benefici vostre.
LES
INSTAL·LACIONS
INSTRUCCIONS
I NORMES
INSCRIPCIONS
RESERVA
DE PISTA
ACTUALITAT
OFERTA
MATERIAL
CONTACTA
Copyright 2024 - Desenvolupament web per EBS Internet - Disseny per UP2YOU
Pàdel Agramunt
c/ Institut, 32
25310 Agramunt
Telf. d'emergències: 680 509 600
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies